From The Blog

Break the System Demonstratie Binnenhof Den Haag

Op 27 januari 2015 wordt een grote manifestatie georganiseerd genaamd Break the System. De doelstelling van de organisatie is om de burger weer...

Op 27 januari 2015 wordt een grote manifestatie georganiseerd genaamd Break the System.

Break the SystemDe doelstelling van de organisatie is om de burger weer centraal te stellen en Nederland weer humaan en sociaal te krijgen, met als gevolg een gezonde economie. Dit kan alleen behaald worden, wanneer er ingrijpende veranderingen plaatsvinden in de politiek, de wet en onze samenleving.

Vanaf 11.00 uur zullen sprekers van verschillende organisaties afgewisseld met muziek en cultuur hun standpunten, meningen en oplossingen aandragen over hoe het systeem veranderd kan worden. Namens de Vereniging Basisinkomen en de politieke partij De Groenen zal Jolanda Verburg vanaf 11:52 het woord voeren.

De organisatie verwacht een grote opkomst. Via facebook hebben zeker 5.000 mensen zich aangemeld. Help mee het systeem te veranderen en laat je stem horen.


No comments yet.

Leave a Reply


zeven − = 6

WP-SpamFree by Pole Position Marketing