From The Blog

Dag van de Duurzaamheid 2

Op deze Dag van de Duurzaamheid op 10-10 is Jolanda Verburg vanavond ook actief. In Pakhuis de Zwijger wordt door de Jonge Stedelingen gesproken...

Op deze Dag van de Duurzaamheid op 10-10 is Jolanda Verburg vanavond ook actief. In Pakhuis de Zwijger wordt door de Jonge Stedelingen gesproken over de toekomst van arbeid, waarbij met name de toekomst van de jongere generatie belicht wordt en bediscussieerd. Jolanda praat mee en licht haar visie op arbeid toe en de mogelijke oplossingen die er zijn zoals een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen. Duurzaamheid gaat verder dan groene energie of zuinig zijn met voedsel en het milieu. Duurzaamheid heeft ook te maken met een duurzame samenleving het gaat immers om People, Planet & Prosperity.

Tags: 


No comments yet.

Leave a Reply


7 − = drie

WP-SpamFree by Pole Position Marketing