Inspiratiebijeenkomst ‘De Nieuwe Economie is Groen’

Doe mee! Inspiratiebijeenkomst, 13 maart 2014

We leven in interessante tijden. Wellicht sta je er niet dagelijks bij stil maar voel je het wel aan. De maatschappij verandert in rap tempo. Meer en meer dringt het besef door dat oude oplossingen niet meer volstaan. Nieuwe ideeën zijn nodig om onze welvaart op den duur te behouden. Hardnekkige problemen als werkloosheid, klimaatverandering, schaarse grondstoffen, uitbuiting: we kunnen ze het hoofd bieden. We zijn al begonnen! Technologische oplossingen en nieuwe concepten organiseren we tegenwoordig zelf. De bal ligt bij bedrijven en consumenten. Wil jij het verschil maken? Dan is de inspiratiebijeenkomst ‘Nieuwe economie is Groen’ iets voor jou!

De inspiratiebijeenkomst ‘Nieuwe Economie is Groen’ wordt gehouden op donderdagmiddag 13 maart van 13.00-17.30 uur bij CLM, Gutenbergweg 1 te Culemborg. Doelgroep zijn ondernemers, managers, professionals en andere geïnteresseerden die hun (zakelijke) positie willen bepalen in de huidige maatschappelijke transities. De bijeenkomst wordt georganiseerd door organisatieadviseur en innovatiedeskundige Jolanda Verburg en communicatieadviseur duurzaamheid Jenny Senhorst. Zij brengen je op de hoogte van nieuwe denkbeelden en geven informatie over koplopers en ‘groene’ trends. Door interactieve oefeningen heb je na afloop een beeld gekregen van jouw kansen in de nieuwe economie. Investering: 95 euro of 45 euro en een tegenprestatie!

Meer weten? Mail j.verburg@gieserwildeman.nl voor het volledige programma en/of aanmelding. Aanmelding mogelijk tot 3 maart.

Regenwaterton vJenny

 

 

Duurzaamheid? Een goede toekomst creëren voor de kinderen van nu!