From The Blog

Ondernemers ontmoeten bevlogen jongeren

Tijdens een door de Rabobank West Betuwe gesponsord diner konden jongeren van het initiatief HOPE XXL hun idealen en plannen voorleggen en bespreken...

Tijdens een door de Rabobank West Betuwe gesponsord diner konden jongeren van het initiatief HOPE XXL hun idealen en plannen voorleggen en bespreken met ondernemers. Gieser Wildeman was een van de deelnemers. Onder het genot van heerlijke biologische gerechten werd de zogenaamde De Liemers-lijst door de jongeren gepresenteerd en toegelicht. Vervolgens ontstond een boeiende discussie over de idealen voor de samenleving van de toekomst. Fijn dat er jongeren zijn die zich daar druk om maken: er is hoop voor de toekomst.


No comments yet.

Leave a Reply


× 6 = tweeenveertig

WP-SpamFree by Pole Position Marketing