From The Blog

Gieser Wildeman – Innovatiekracht in organisaties

Beste bezoeker, Als je niet weet waar je heen wilt, weet je ook niet hoe je daar moet komen! De wereld om ons heen verandert zo razendsnel dat het...

Beste bezoeker,

Als je niet weet waar je heen wilt, weet je ook niet hoe je daar moet komen!

De wereld om ons heen verandert zo razendsnel dat het haast niet mogelijk is daar adequaat op in te spelen. Maar toch is dat nodig om in de toekomst succesvol te zijn. Einstein gaf al aan hoe moeilijk dat is:

“De belangrijkste problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde denkniveau als waarmee ze gecreëerd zijn.”

Alles draait om mensen! Ook in dit digitale tijdperk gaat het om de mens niet om technologie. Het gaat er om hoe we technologie gebruiken en wat we nodig hebben om makkelijker te kunnen werken, zodat we tijd overhouden voor waar het echt om gaat in het leven. Daarom moet innovatie vooral gericht zijn op de ontwikkeling van creativiteit van mensen. We moeten leren zelf te denken, zelf beslissingen te nemen en we moeten leren kijken met de ogen van morgen. Persoonlijk leiderschap, daar draait het om, daar is lef voor nodig! Ingewikkeld? Ja, maar alles is te leren.

Maar hoe doe je dat? Dat is de uitdaging.

Nieuwsgierig geworden? Ik help u graag op weg. Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Met hartelijke groet,

Jolanda Verburg

Tags: