From The Blog

Burgerinitiatief Basisinkomen

Op zaterdag 27 april 2013 spreekt Jolanda Verburg als afgevaardigde van de Vereniging Basisinkomen over het onvoorwaardelijk basisinkomen tijdens een...

Op zaterdag 27 april 2013 spreekt Jolanda Verburg als afgevaardigde van de Vereniging Basisinkomen over het onvoorwaardelijk basisinkomen tijdens een ‘Gezamenlijk Initiatief’ op het Malieveld in Den Haag. Zij houdt daar een pleidooi voor het EU Burgerinitiatief Basisinkomen dat in januari 2013 is gestart en dat voor het einde van het jaar 1 miljoen handtekeningen moet opleveren. Wil je ook meetekenen dan kan dat op www.basicincome2013.eu. Meer informatie kijk op de site www.basisinkomen.nl en voor de details van het ‘Gezamenlijk Initiatief’.

Tags: 


No comments yet.

Leave a Reply


vier + = 9

WP-SpamFree by Pole Position Marketing