From The Blog

Duurzaamheid begint bij de jeugd

Duurzaamheid is een levensstijl. Om deze levensstijl eigen te maken is het belangrijk om de kinderen hierin al jong mee te nemen. Daarom gaf...

Duurzaamheid is een levensstijl. Om deze levensstijl eigen te maken is het belangrijk om de kinderen hierin al jong mee te nemen. Daarom gaf Jolanda Verburg vanmorgen een gastles op basisschool Prins Willem-Alexander te Beusichem. De leerlingen werden uitgedaagd om zelf met voorbeelden te komen hoe ze “iets aan duurzaamheid” konden doen. Berichten van kinderen over de wereld hoe zij de klimaatverandering ervaren spark aan. Maar vooral het filmpje van Ali B deed het goed bij de leerlingen. Het is vooral belangrijk om dicht bij huis te beginnen en zelf het goede voorbeeld te geven. Daar waren alle kinderen het over eens.

Tags: 


No comments yet.

Leave a Reply


9 − een =

WP-SpamFree by Pole Position Marketing