From The Blog

Rio aan de Maas

Op 4 juli komen in Rio de wereldleiders voor de derde keer bijeen om te praten over Duurzame Ontwikkeling. Ter voorbereiding hiervan is een Nationaal...

Op 4 juli komen in Rio de wereldleiders voor de derde keer bijeen om te praten over Duurzame Ontwikkeling. Ter voorbereiding hiervan is een Nationaal Platform Rio+20 opgericht om ten behoeve van de conferentie lokale initiatieven te kunnen aanbieden en mensen enthousiast te maken. De slotmanifestatie van het Nationaal Platform vindt plaats op 30 mei 2012 in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Jolanda Verburg leverde een bijdrage aan het ter gelegenheid hiervan uitgegeven e-Book “Duurzame ontwikkeling is mensenwerk“. Zij zal tevens op de slotdag zelf een Pecha Kucha presentatie houden met als thema: “De zelfvoorziende samenleving” waarin het basisinkomen centraal staat.


No comments yet.

Leave a Reply


− 1 = zeven

WP-SpamFree by Pole Position Marketing